RETOURNEREN

Als producten niet aan de verwachtingen voldoen mag je ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Krijtwit kenbaar te worden gemaakt. Dit kan per e-mail (info@krijtwit.nl). Je dient in de schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen heeft Krijtwit je bankrekeningnummer nodig. LET OP : het bankrekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling, dient gelijk te zijn aan het bankrekeningnummer waarvan je de betaling aan Krijtwit hebt gedaan. 

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de orginele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (naast de kosten van de verzending naar jou toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald,eventueel met aftrek van de bovengenoemde (verzend)kosten.

© 2010 - 2021 Krijtwit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel