WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?
Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden in 2-3 werkdagen. We verzenden 2 - 3 keer in de week. We verzenden niet op vaste dagen. 

IK BEN NIET THUIS. WAAR IS MIJN BESTELLING NU?
Na de gratis eerste leveringspoging bij niet-thuis, laat PostNL een afhaalbericht achter in jouw brievenbus. De bestelling kan worden afgehaald bij een van 1800 PostNL ophaalpunten in Nederland en bewaar het niet-thuis bericht. Check de dichtstbijzijnde locatie op PostNL servicepunt. Geen briefje in de brievenbus? De locatie kan achterhaalt worden aan de hand van de Track and Trace code.

WAAR KAN IK MIJN BESTELLING LATEN BEZORGEN?
Het is bij ons mogelijk om je pakketje thuis te laten bezorgen.

KAN IK HET BEZORGADRES WIJZIGEN ALS DE BESTELLING AL GEDAAN IS? 
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Wij kunnen dan helaas geen wijzigingen meer aanbrengen.

KAN IK BESTELLINGEN NOG SAMENVOEGEN WANNEER ZE AL BESTELD ZIJN?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. Wij kunnen dan helaas geen wijzigingen meer aanbrengen.

IS JOUW BESTELLING ONVERHOOPT TOCH NIET LEVERBAAR?
Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij je hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag zullen wij zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee is betaald of u mag een ander artikel uitzoeken. 

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, binnen 14 dagen teruggestort. 

IS JOUW BESTELLING NIET/FOUTIEF GELEVERD?
Indien jouw geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste order kun je contact opnemen met de klantenservice &HERS. Wij zijn bereikbaar via info@andhers.nl

© 2010 - 2021 Krijtwit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel